Solar iBoost+ Water Accu

594,99 inc. BTW

De Solar iBoost+ bestaat uit twee componenten:

1. De Meetklem en Zender: De Meetklem meet hoeveel zonne-energie er wordt terug geleverd aan het net. De Zender stuurt deze meting via een draadloos radiosignaal naar de Solar iBoost+ hoofdunit.

2. De Solar iBoost+ stuurt de elektrische boiler aan met het bemeten overschot. De traploze aansturing zorgt dat de boiler verwarmt met het exacte overschot – en niet óf uit óf aan (zoals de elektrische boiler normaal werkt).

De Solar iBoost+ is eenvoudig te installeren met behulp van de meegeleverde installatiehandleiding (let op: garantie is geldig bij installatie door een gekwalificeerd elektricien). Daarnaast is de Solar iBoost+ eenvoudig in gebruik: haal meer uit uw zonne-energie, zonder in te leveren op comfort!

  • Meet op 1 fase 230 volt
  • Kan geen krachtstroom aansturen.

 

Vragen over dit product?

 

Beschrijving

De Solar iBoost voor eenvoudige opslag van zonne-energie in warm tapwater

Haal meer uit jouw zonnepanelen én bespaar gas door tapwater duurzaam te verwarmen met onbenutte zonne-energie. Huishoudens gebruiken maar zo’n 31% van hun opwek, en de rest (69%) gaat terug het net op. Dat kan beter!

 

De Solar iBoost

De Solar iBoost maakt van een ‘gewone’ elektrische boiler een WaterAccu. De Solar iBoost zorgt ervoor dat de boiler wordt verwarmd op onbenutte zonne-energie en in de boiler wordt de energie opgeslagen als warm water. Het warme water kan worden gebruikt wanneer u wilt.

De Solar iBoost bestaat uit twee componenten: de Sensor en de Solar iBoost hoofdunit, en werkt ongeacht het merk zonnepanelen, enkelfase omvormer, elektrische boiler of CV-combiketel.

 

Hoe werkt het?

  • Uw (al aanwezige) zonnepanelen wekken energie op. Gemiddeld gaat 69% hiervan terug naar het net.
  • De Sensor in de meterkast meet de hoeveelheid onbenutte zonne-energie, en verstuurt deze meting draadloos
  • De Solar iBoost ontvangt de meting en stuurt met exact deze hoeveelheid de boiler aan
  • De elektrische boiler verwarmt water op zonne-energie, en het water blijft warm in de boiler
  • Nóg lekkerder douchen op duurzaam verwarmd water wanneer u wilt (dezelfde avond of de volgende ochtend)

 

De voordelen van de Water Accu op een rijtje:

  • Duurzaam: een warme douche op de zon, in plaats van op gas!
  • Kostenbesparend: een gezin bespaart al gauw 338 euro per jaar, terwijl de investering veel lager is dan thuisbatterijen of zonneboilers.
  • Zelfvoorzienend: verminder uw afhankelijk van energietarieven en de salderingsregeling.

 

De Solar iBoost is eenvoudig te installeren met behulp van de meegeleverde installatiehandleiding. Daarnaast is de Solar iBoost eenvoudig in gebruik en is er geen onderhoud nodig. Haal meer uit uw zonne-energie, zonder in te leveren op comfort!

Vragen over dit product?