Even voorstellen:

Mijn naam is Nino Eerenberg, en ik heb 2-improve energy op 07-07-2008 opgericht door mijn grote passie voor techniek.
Met passie voor techniek bedoel ik niet alleen passie voor verkoop van technische producten maar ook het daadwerkelijk bouwen, aanpassen en testen van de producten die we verkopen.
Samen met mijn ondertussen gepensioneerde vader Jan Eerenberg hebben we jarenlang diverse duurzame en energiebesparende producten op de proef gesteld.
Door onze jarenlange ervaring weten we ondertussen exact welke duurzame producten lang mee gaan en een hoog rendement opleveren.

Directeur N Eerenberg
onderzoek en ontwikkeling J Eerenberg
Ons Doel:

Ons doel is altijd geweest dat een huis zonder aansluiting zelfstandig in zijn eigen energiebehoefte kan voorzien. Wij hebben gekozen om ons te richten op de warmte, aangezien in de meeste gevallen de warmte-vraag groter is dan de stroom-vraag.
Hierdoor is onze core business de zonneboiler ontstaan, later zijn we naar andere alternatieve verwarmingsbronnen gaan zoeken om een mooie zomer/winter oplossingen te vinden.


De Website:

Op onze website kunt u bijvoorbeeld complete zonneboiler systemen terug vinden voor het alleen verwarmen van het tapwater, maar ook zonneboiler systemen met cv-bijverwarming of in combinatie met cv-houtkachels, cv-pellet ketels en bio ethanol haarden.
Ook alle losse onderdelen waar een systeem uit bestaat vindt u bij ons terug, van zonnecollector tot koppelingen van ontluchtingsnippel tot de nieuwste gadgets zoals de Solar Cooker.


Service:

Service staat bij ons hoog in het vaandel, wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een systeem of onderdeel waar u in geïnteresseerd bent om te gaan toepassen.
u kunt ons altijd bellen of e-mailen met uw vragen.
Wilt u meer informatie?
Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend informatief gesprek.

2-improve energy
Symon Spiersweg 7D10
1506RZ Zaandam
Nederland

Telefoon-nr: 075-6703958
E-mail:info@2-improve.com
KvK-nr: 34306132
BTW-nr:188735458B02
IBAN-nr:NL66INGB0005669646
BIC/Swift-nr: INGBNL2A

www.2-improve.com

Benieuwd naar ons duurzame systeem?